Version en ligne


Hérault Tourisme
Cap d'Agde Méditerranée - H. Comte
 

DE LANGUEDOC, "DE NIEUWE CÔTE D'AZUR" !

Zuid-Frankrijk, de Camargue, Montpellier, Cap d'Agde, Sète, het Canal du Midi ... Wat heb ik ze gemist! 

Ik droom van de manier van leven, van de Middellandse Zee en de lange stranden, van de wijngaarden, de pleintjes en de terrassen, van de wijnboeren en van de campings, van de charmehotels en van hun deuren waarachter geheimen schuilgaan ...

 
12 bezinswaardigheden die je niet moet missen
 
 
Cap
 

RUSTIGE GEZINSVAKANTIE! 
Het is eindelijk weer mogelijk om een vakantie voor te bereiden: zon, zee en strand in volledige veiligheid en mooie deals om van te profiteren voor uw vakantie op de camping, in een vakantiewoning of in een hotel.

 
 Meer informatie

Cap
 
 
Montpellier
 

RICHTING MONTPELLIER MÉDITERRANÉE
Geniet tijdens uw verblijf van de kunst in de stad, van de middeleeuwse straatjes, van de hedendaagse architectuur, van de zee die te voet te bereiken is, van de natuurlijke omgeving ...

 
 Meer informatie

Montpellier
 
 
Beziers Mediterranee
 

WELKOM IN HET MIDDELLANDSE ZEEGEBIED!
De sfeer van Valras-Plage heeft iets weg van Deauville of Biarritz! De charmes van weleer, de strandboulevard, de mooie villa's uit het begin van de eeuw, de traditionele overdekte markt ... Dit oude vissersdorp heeft het allemaal.

 
 video

Beziers Mediterranee
 
 
Camping
 

LANGUEDOC, CAMPINGBESTEMMING! 
Kies voor uw vakantie een huuraccommodatie op een camping in de Languedoc. Zoekt u een camping met uitstekende voorzieningen en met een plezierige sfeer aan zee, vlak bij het strand of op het platteland?

 
 Meer informatie

Land van de Middellanse zee
 
 
Archipel de Thau
 

MARSEILLAN, ARCHIPEL VAN THAU !
Neem de tijd om Marseillan te ontdekken. Dit kleine dorp van vissers en wijnbouwers en de typische sfeer van het Middellandse Zeegebied.

 
 video

Het Bassin van Thau
 
 
Gîtes de France Hérault
 

HET IS ZOMER! 
Zee, bergen, platteland: er is voor ieder wat wils! Boek nu uw verblijf in een vakantiehuis of Bed & Breakfast Gîtes de France!

 
 Meer informatie

Onze favorieten
 
 
Aeroport
 

LOW BUDGET VLUCHTEN

Rechtstreekse vluchten met KLM van Amsterdam naar Montpellier

Rechtstreekse vluchten met Transavia van Rotterdam naar Montpellier

 
 Amsterdam - Montpellier
  
Rotterdam - Montpellier
 
 

VOLG ONS !

Facebook Twitter Instagram Youtube
 
 
Hérault Tourisme

Copyright : 
Hérault Tourisme, Agence de Développement Touristique du Département de l'Hérault, Offices de Tourisme de Béziers Méditerranée, Cap d'Agde Méditerranée, Sète, Archipel de Thau Méditerranée, Lodévois et Larzac, Logis de l'Hérault, D. Cavailhès NPS, Gîtes de France Hérault, K. Gregoire, C. Texier, Shutterstock, Aloha.