Version en ligne


Hérault Tourisme
Cap d'Agde Méditerranée - H. Comte
 

LANGUEDOC, DEN "NYE RIVIERA" !

Sydfrankrig, Camarguen, Montpellier, Cap d'Agde, Sète og Midi-Kanalen... Alt det og meget mere har vi savnet i Languedoc !
Drømmer du også om Middelhavets kyster med lange strande af fint sand, autentiske franske landsbyer med deres små pladser og skyggefulde, hyggelige campingpladser, charmerende boutique hoteller og den søde duft af vindruer på vinmarkerne omkring de smukke vingårde. Languedoc slår dørene op og byder dig velkommen igen !

 
Languedoc
 
 
Cap d'Agde
 

CAP D'AGDE BYDER DIG VELKOMMEN, I SIKRE RAMMER !
Endelige kan du igen rejse på ferie til Middelhavet og Midi-kanalen og opleve omradets vidunderlige sydfranske særpræg. Forbered din næste ferie ved at læse mere om alle de spændende aktiviteter og oplevelser i Cap d'Agde.

 
 Laes mere

Cap d'Agde
 
 
Montpellier
 

MONTPELLIER, KONTRASTERNES BY
Kurs mod Montpellier ved Middelhavet! Det er tid til en getaway til Montpellier, med kulturrige øjeblikke i byens snørklede middelalder gader og dens moderne arkitektur, og med vandet og naturen kun et stenkast væk.

 
 Laes mere

Montpellier
 
 
Canal du Midi
 

BÉZIERS OG MIDI-KANALEN PÅ OPDAGELSE LANGS DE NI SLUSER
Om du blot er i Béziers for en enkelt dag eller en forlænget weekend ved stranden eller mellem vinmarkerne, bugner Fonseranes ni sluser med oplevelser, der er værd at prøve.

 
 Videoen

Midi-kanalen
 
 
Sète
 

AFSLAPNING OG VELVÆRE OMKRING SÈTE OG THAU-KYSTSØEN !
Opskriften på en god feriedag med vennerne: en rolig start med standup paddling, afslapning på O'Balia, og en dejlig aften på strandrestaurant med udsigt over vandet. Det er bare livet !

 
 Laes mere

Thau Kystsoen
 
 
Camargue
 

DEN ENESTÅENDE CAMARGUE !
Flamingoernes paradis - En vidunderlig lomme af natur, hvor land og kyst mødes. En oplevelse uden sidestykke.

 
 Videoen

Camargue
 
 
Hérault Tourisme

Copyright : 
Hérault Tourisme, Agence de Développement Touristique du Département de l'Hérault, Offices de Tourisme de Béziers Méditerranée, Montpellier, Sète, Archipel de Thau Méditerranée, Logis de l'Hérault, D. Cavailhès NPS, K. Gregoire, O. Octobre, Aletheia, R. Domergue,