Solrige ferie i Languedoc ved Middelhavet

Solrig ferie for hele familien i Languedoc ved Middelhavet

Camargue, Montpellier, Cap d’Adge, Sète, Béziers og Canal du Midi… Har du savnet Languegdoc lige så meget som os ? Vi glæder os til at genopdage Languedocs ’art de vivre’, havet med de vidunderlige lange strande og de små gemte strandperler, den blændende blå himmel, de smukke terrasser, og vingårdene med deres hemmeligheder og stierne med duftende vilde blomster... Skal du med?Under åben himmel i Languedoc

Trænger du til afbræk fra hverdagen med hyggelige stunder med familien i det sydfranske - Sommerferien er lige om hjørnet og Languedoc venter kun på dig.Ved havet i Béziers

Ved havet i Béziers

Aloha - Indkvater dig feks. på den 5* campingplads Sérignan-Plage beliggende i gåafstand fra stranden. En hytte med plads til seks personer i Béziers er en oplagt base for familieferie, til at udforske det sydfranske. Hytterne kan lejes fra 997,00 euro for en uge.
Læs mere om Sérignan-Plage her.


Canal du Midi

Flodbådsferie på Canal du Midi

Er du klar til et mini-eventyr med krydstogt eller en cykeltur langs floden? Oplev Béziers Méditerranée langs Canal du Midi og Fonseranes ni sluser.
Læs mere her om Fonseranes her.


Cap d'Agde

Destination Cap d’Agde

Skal ferien fyldes med dejlige stunder, ren afslapning, opdagelser og frihed, natur og kultur? Genopdag de autentiske landsbyer og deres vingårde, mellem Cap d’Adge, Vias, Portiragnes og Pézenas.
Læs mere her.


Vinturisme

Ferie iblandt vinranker

Er du vinentusiast, vil du elske at kunne udforske Languedocs skjulte vinperler. Her kan du drage på et ægte vin-eventyr og udforske de mange vinruter, hvor vindyrkerne står klar med åbne dører.
Mellem Causses og Cevennes

Få et frisk pust i hjertet af Grands Sites de France. Her kan du opleve Musée de Lodève, smage på områdets gourmetprodukter, hoppe i vandet ved Salagou-søen og drage på vandretur på Cique de Navacelles. Se videoen her.

Causses et Cevennes


Montpellier

Historiske Montpellier

Med sin 1.000-årige historie og karakterfulde kvarterer designet af nogle af verdens største arkitekter, tager Montpellier sine besøgende med på en kulturel rejse uden sidestykke.
Du kan blandt andet opleve byen på cykel. Læs mere om cykelruterne her.

Uforglemmelige oplevelser til din ferie i Montpellier.


Vær opmærksom på at vi altid anbefaler at du orienterer dig om rejsevejledninger og –restriktioner på udenrigsministeriets hjemmeside og holder dig opdateret på situationen i Frankrig her.

Dette nyhedsbrev er sponsoreret af Turism Herault.

Herault Tourisme

Copyright: Hérault Tourisme, Agence de Développement Touristique du Département de l’Hérault, Offices de Tourisme de Béziers Méditerranée, Cap d’Agde Méditerranée, Montpellier 3M, Lodévois et Larzac, Logis de l’Hérault, H. Rubio, C. Texier, Shutterstock, Aloha, Karine Grégoire, NPS D. Cavailhès, R. Domegue, E. Brendle, S. LUcchese