Version en ligne


Hérault Tourisme
Cap d'Agde Méditerranée - H. Comte
 

OP AVONTUUR IN DE LANGUEDOC !

Montpellier, Cap d'Agde, Sète, Béziers, de Canal du Midi, de Camargue...
Midden in de Languedoc ligt de Hérault, een stukje Frankrijk dat bekend staat om zijn vele uitzonderlijke bezienswaardigheden. Zo nodigt de Middellandse Zee je uit om te genieten van de simpele rust en de sportieve activiteiten in en rondom het glinsterende, hemelsblauwe water onder de warme zon. Proef de lekkerste wijnen bij de wijnboer op zijn erf en ontdek de prachtige natuur te voet of te fiets op de paden in de velden.

Heel de toeristische sektor past de sanitaire maatregelen toe zodat je een mooie zomer in het departement Hérault kan doorbrengen in alle veiligheid!

 
12 bezinswaardigheden die je niet moet missen Plan je verblijf in de Languedoc
 
 
Cap d'Agde Méditerranée
 

CAP D'AGDE MÉDITERRANÉE
20 km fijnzandstranden tussen Cap d'Agde, Vias en Portiragnes. Fruit, wijn, tapenade: dat smaakt naar vakantie! En vergeet niet de iconische Pézenas en de Canal du Midi te bezoeken !

 
 vidéo

Vakantiedeals op Cap d'Agde Méditerranée
 
 
le Canal du Midi
 

CANAL DU MIDI - BÉZIERS MÉDITERRANÉE
Klaar voor een mini-cruise of voor een fietstocht langs de trekpaden? Ontdek Béziers Méditerranée langs de Canal du Midi en de 9 sluizen van Fontseranes ! 

 
 vidéo

Béziers Méditerranée
 
 
Archipel de Thau
 

SÈTE, ARCHIPEL VAN THAU
Links kijk je uit op prachtige natuurgebieden waar je kunt wandelen en fietsen, de thermale baden voor het welzijn, de heerlijke schelpdieren en de lekkere wijn; rechts zie je dat prachtige uitgestrekte blauw van de Middellandse Zee, voor het baden en de watersporten... Welkom op het Archipel van Thau !

 
 Meer +

Verblijf een 5 sterren camping in Marseillan
 
 
Montpellier Méditerranée
 

OP NAAR MONTPELLIER
Ga op een ongeëvenaarde cultuurreis door de eeuwenoude geschiedenis van Montpellier en loop door haar nieuwe buurten, ontworpen door internationaal gerenommeerde architekten. Ontdek Montpellier vanaf € 41 per persoon.

 
 Meer +

Montpellier Méditerranée
 
 
Cirque de navacelles
 

TUSSEN DE CAUSSES EN DE CEVENNEN
Geniet even van wat frisse lucht, midden in de natuur, in het hartje van de Grands Sites de France! Ontdek het museum van Lodève, geniet van de locale lekkernijen, baad in het Salagou meer en wandel in de Cirque de Navacelles.

 
 Video

Logis
 
 
Aeroport
 

LOW BUDGET VLUCHTEN
Rechtstreekse vluchten met KLM van Amsterdam naar Montpellier.

 
 en savoir +

Rechtstreekse vluchten met Transavia van Rotterdam naar Montpellier.

 
 en savoir +
 
 
Hérault Tourisme

Copyright : 
Hérault Tourisme, Agence de Développement Touristique du Département de l'Hérault, Offices de Tourisme de Béziers Méditerranée, Cap d'Agde Méditerranée, Sète, Archipel de Thau Méditerranée, Lodévois et Larzac, Logis de l'Hérault, M. Ginot, H. Comte, E. Brendle, C. Texier, Gregoire, R. Baras.