Version en ligne


Hérault Tourisme
Cap d'Agde Méditerranée - H. Comte
 

OP AVONTUUR IN DE LANGUEDOC !

Montpellier, Cap d'Agde, Sète, Béziers, de Canal du Midi, de Camargue...
In het hart van de Languedoc streek, telt het departement Hérault talrijke uitzonderlijke bezienswaardigheden uit mensenhand of natuur vervaardigt.
De Middellandse zee verwelkomt U eenvoudig om te ontpannen en voor allerlei activiteiten om en rond het water onder een schittenrende blauwe hemel.
Een wijnboer opent de deuren van zijn wijnerf voor een degustatie van zijn wijnen. De wandelwegen of de fietsroutes leiden u doorheen de ongerepte natuur.

Alle professionals mobiliseren zich om de sanitaire maatregelen toe te passen zodat je een mooie zomer in het departement Hérault veilig kan doorbrengen!

 
12 onmisbare bezinswaardigheden Organiseer uw verblijf
 
 
Cap d'Agde Méditerranée
 

CAP D'AGDE MÉDITERRANÉE
20 km fijnzandstranden tussen Cap d'Agde, Vias en Portiragnes. Fruit, wijn, tapenade : dit heeft echt de smaak van vakanties ! Niet te vergeten de iconische bezienswaardigheden : Pézenas, de Canal du Midi.

 
 vidéo

Toppers
 
 
le Canal du Midi
 

CANAL DU MIDI - BÉZIERS MÉDITERRANÉE
Ben je klaar voor een mini cruise aan boord van een boot of voor een fietstocht langs de trekpaden ?Ontdek Béziers Méditerranée langsheen de Canal du Midi en de 9 sluizen van Fontseranes.

 
 vidéo

Béziers Méditerranée
 
 
Archipel de Thau
 

SÈTE, ARCHIPEL VAN THAU
De Middellandse zee voor het baden en de watersporten, de natuurgebieden voor de wandelingen en het fietsen, de thermale baden voor het welzijn, de schelpdieren en de wijn een lekkernij ... Welkom op het Archipel van Thau !

 
 Meer +

Verblijf
 
 
Montpellier Méditerranée
 

STEL JE KOERS IN OP MONTPELLIER
Met zijn 1000 jarige geschiedenis, zijn nieuwe buurten door internationaal beroemde architekten ontworpen, Montpellier neemt haar bezoekers mee naar een ongeëvenaarde culturele reis. Uw verblijf te Montpellier vanaf 41 € per persoon.

 
 Meer +

Montpellier Méditerranée
 
 
Cirque de navacelles
 

TE MIDDEN DE CAUSSES EN DE CEVENNENN
Haal diep adem in te midden van de natuur in het hart van de Grands Sites de France. Ontdek het museum van Lodève, geniet van de locale lekkernijen, baad in het Salagou meer en doe een wandeltocht in de Cirque de Navacelles.

 
 Video

Logis
 
 
Aeroport
 

LOW COST VLUCHTEN  
Vanuit Brussel-Charleroi naar Béziers Cap d'Agde met Ryanair.

 
 Vluchten

Vanuit Luxembourg naar Montpellier met Luxair.

 
 Vluchten
 
 
 
Hérault Tourisme

Copyright : 
Hérault Tourisme, Agence de Développement Touristique du Département de l'Hérault, Offices de Tourisme de Béziers Méditerranée, Cap d'Agde Méditerranée, Sète, Archipel de Thau Méditerranée, Lodévois et Larzac, Logis de l'Hérault, M. Ginot, H. Comte, E. Brendle, C. Texier, Gregoire, R. Baras.