SEMESTER I LANGUEDOC VID MEDELHAVET

Semester i Languedoc

Medelhavet, Canal de Midi och Languedocs vingårdar

Mellan vinodlingar och Medelhavskusten har Languedoc allt du kan önska dig för en lyckad semester. De vackra sandstränderna bjuder på bad, sol och vattensporter och bara ett stenkast från havet väntar vinodlingarna med provsmakning och rundturer på vingårdarna.
Välkommen till Languedoc.

Vinresa

I Languedoc ligger vingårdar och vinodlingar tätt och har format landskapet i flera århundraden. Ta vara på de många möjligheterna att prova lokala viner och prata med vinodlare som ha en verklig passion för det de gör. Läs mer här.
Vinresa
Pézenas

Lokala produkter och kulturarv i och omkring Pézenas

Älskar du vackra städer med genuina, lokala marknader under Languedocs sol ska du ta vägen förbi Pézenas, som ligger inte långt från Cap d’Agde. Läs mer här.

Béziers vid Medelhavet bjuder på äkta fransk levnadskonst

Omgivet av vinodlingar, på bara några kilometers avstånd från Béziers, ligger Domaine de Ribaute, i en privatägd liten medeltidsby med eget slott. Bo från 170 Euro/natt för 2 pers. inkl. frukost. Mer information.
Beziers
Thau kysten

Avkoppling och välbefinnande

Med sitt vackra läge mitt i en pinjeskog och med utsikt över Etang de Thau bjuder trestjärniga Ibis hotell, med eget spa- och wellnesscenter, på avkoppling och välbefinnande från 60 Euro/person. Läs mer här.
Sete

Sète - Languedocs Venedig

Mellan Medelhavet och havsdammen Etang de Thau ligger den lilla kuststaden Sète med sin marina historia, rika kultur, goda mat och strandliv. Här kan du paddla kajak i stadens kanaler från 15 Euro.
Mer information.
Montpellier

Direktflyg till Montpellier

Montpelliers 1000-åriga historia tar med dig på en kulturell resa utan motstycke. Under perioden juli till augusti kan du flyga direkt från Stockholm Arlanda till Montpellier med Norwegian.
* Denna tävling är varken sponsrad eller administrerad av Atout France.

Copyright: Hérault Tourisme, Agence de Développement Touristique du Département de l’Hérault, Offices de Tourisme de Béziers Méditerranée, Sète, Archipel de Thau, Océanides Réceptif, H. Comte, Domaine de Ribaute, C. Cruells, Hôtel Ibis, Ville de Montpellier.