Version en ligne


Hérault Tourisme
Hérault Tourisme
 

OP AVONTUUR IN DE LANGUEDOC

Montpellier, Sète, Béziers, het Canal du Midi, de Camargue, Saint-Guilhem-le-Désert... Ontdek de stranden van de Languedoc en geniet onder een hemelsblauwe lucht van een ontspannen dagje aan zee of ontdek het ruime aanbod aan wateractiviteiten.
Niet ver van de Middellandse Zee vind je ook talloze toeristische plaatsjes. Bezoek een wijnboer voor een proeverij of wandel door prachtige natuurgebieden. Welkom in de Languedoc !

 
12 niet te missen bezinswaardigheden Organisez votre séjour
 
 
Béziers Méditerranée
 

KAMPEER AAN DE RAND VAN HET CANAL DU MIDI
Een mooi adres aan de rand van het Canal du Midi, ideaal voor een weekje weg in het voorjaar. Vanaf €350 per week (in een huisje van 4 tot 6 personen).

 
 voir la vidéo

Vidéo
 
 
Sète
 

SÈTE, EEN HAVENSTAD VOL KARAKTER
Het authentieke havenstadje Sète vol kleurrijke gevels combineert maritieme tradities met gastronomische smaken en plezier aan zee. Verblijf vanaf €265 per week op 4-sterren camping le Castellas in een stacaravan voor 4 personen met 2 kamers.

 
 en savoir +

Video
 
 
Valmagne
 

ODE KATHEDRAAL MIDDENIN DE WIJNGAARDEN
Het juweeltje van archipel de thau. Beleef een unieke ervaring door een bezoek te brengen aan een van de mooiste cisterziënzerabdijen van Frankrijk ! Struin door de middeleeuwse tuin en proef de wijnen van het domein.

 
 en savoir +

Video
 
 
Cap d'Agde Méditerranée
 

STRAND- EN WIJNDORPJES
Vlak bij de stranden van de Cap d'Agde, Vias en Portiragnes kun je ook het Canal du Midi, Pézenas en vele andere authentieke dorpjes van de Languedoc bezoeken.

 
 Onze favorieten

Video
 
 
Video
 

EEN KLEURRIJK VERBLIJF
Het uitzicht in natuurgebied Le Grand Site in de Salagouvallei biedt een verrassend kleurenpalet, de ideale omgeving voor buitenactiviteiten !

 
 Video

Verblijf in het Logis de France hotel
 
 
 
Aeroport
 

LOW BUDGET VLUCHTEN
Rechtstreeksevluchten met Ryanair van DusseldorfWeezenaar Béziers Cap d'Agde.

 
 en savoir +
 

Rechtstreekse vluchten met Transavia van Rotterdam naar Montpellier.

 
 en savoir +
 

Rechtstreekse vluchten met KLM van Amsterdam naar Montpellier.

 
 en savoir +
 
 
Enquete
 
 
Hérault Tourisme

Copyright :  Hérault Tourisme, Agence de Développement Touristique du Département de l'Hérault, Offices de Tourisme de Béziers Méditerranée, Cap d'Agde Méditerranée, Sète, Archipel de Thau Méditerranée, H. Comte, C. Cruells, C. Texier, Gregoire, Vtopo, R. Baras.