Version en ligne


Hérault Tourisme
Hérault Tourisme
 

OP AVONTUUR IN DE LANGUEDOC

De stranden van de Languedoc verwelkomen u, onder de hemelsblauwe lucht, om van de eenvoudige genoegens van het baden, het lekker ontpannen en de ruime aanbieding aan wateraktiviteiten, te genieten.
In de nabijheid van de stranden van de Languedoc, verwachten u talrijke touristische trekpleisters, gevormd door natuur en mens sinds mensenheugenis. Een wijnboer ontvangt u voor een wijnproeverij, de wandelpaden leiden u door ongerepte natuurgebeiden. Welkom in de Languedoc !

 
12 sites incontournables Organisez votre séjour
 
 
Béziers Méditerranée
 

KAMPEER AAN DE RAND VAN DE CANAL DU MIDI
Een wonderlijk adresje voor een weekje lentevakantie aan de rand van de Canal du Midi vanaf 350 € per week (in een huisje voor 4 tot 6 personen).

 
 voir la vidéo

Vidéo
 
 
Sète
 

SÈTE, KARAKTERVOLLE HAVENSTAD ! 
Sète, haar haven met de talrijke felgekleurde gevels combineert rijke maritieme tradities, kulturele rijkdommen, gastronomisch erfgoed en strandgenoegens. 7 nachten in een mobilhome voor 4 personen met 2 kamers vanaf 265 € in Camping Le Castellas ****.

 
 en savoir +

Video
 
 
Archipel de Thau
 

ONTSPANNING EN WELLNESS
Te midden van de pijnbomen met een overkoepelend zicht op de Etang de Thau, een unieke plek om te ontpannen en van de wellness te genieten, het Hotel Ibis*** en het kuuroord van Balaruc les Bains vanaf 60 €/per persoon.

 
 en savoir +

Video
 
 
Cap d'Agde Méditerranée
 

BOURGONDISCHE LEVENWIJZE
Tussen het Canal du Midi en de wijngaarden, van Agde tot Pézenas, met de boot of per fiets, vertrek op ontdekkingsreis en geniet van de lokale gastronomische produkten ! Vakanties vlabij de Middellandse zee !

 
 Reserveer

Video
 
 
Video
 

KLEURRIJK VERBLIJF
Het natuurgebied Grand Site de la vallée du Salagou biedt u een verbluffend kleurenpalet aan, ideaal voor allerlei openlucht natuuraktiviteiten !

 
 Video

Séjour en Logis
 
 
 
Aeroport
 

LOW COST VLUCHTEN   
Vanuit Brussel-Charleroi naar Béziers Cap d'Agde met Ryanair.

 
 en savoir +
 
 
Enquete
 
 
Hérault Tourisme

Copyright :  Hérault Tourisme, Agence de Développement Touristique du Département de l'Hérault, Offices de Tourisme de Béziers Méditerranée, Cap d'Agde Méditerranée, Sète, Archipel de Thau Méditerranée, H. Comte, C. Cruells, C. Texier, Gregoire, Vtopo, Hotel Ibis.