Version en ligne


Hérault Tourisme
Hérault Tourisme
 

MEDITERRANE UITSTAP

Cap d'Agde, Sète, Béziers, de Canal du Midi, de Camargue ...
De Middellandse Zee en de stranden van de Languedoc verwelkomen jullie om te genieten in familieverband : zwemmen, ontpannen en wateractiviteiten enkel voor jullie, onder een heel blauwe hemel. In de nabijheid van de Middellandse Zee, de Canal du Midi, de Cevennen, de Camargue en de wijngaarden van de Languedoc verwachten jullie.

 
De 12 onmisbare bezinswaardigheden Uw verblijf plannen in de Languedoc
 
 
Frontignan
 

VERBLIJF MET DE VOETEN IN HET WATER
Uw verblijf op de camping Les Tamaris gelegen aan de rand van het strand te midden van de natuur om te ontpannen volgens het rythme van de zon en de zee.

 
 Meer info

Camping
 
 
Marseillan
 

CHARME ESCAPADE TE MARSEILLAN
Te midden de Middellandse Zee en Sète, welkom in Marseillan ! Het huis Noilly Prat, de oesterkwekerijenen, de Canal du Midi en de niet te missen voorstellen om te verblijven op een camping.

 
 Verblijfsvoorstellen

Video
 
 
Palavas les flots
 

TUSSEN DE MIDDELLANDSE ZEE EN DE CAMARGUE
Ik hou van mijn vakanties in Palavas dit klein vissersdorpje, met haar uitgestrekte fijn zandstranden en de lagunes boordevol roze flamingo's.

 
 Video

verblijfsvoorstellen op campings te Palavas
 
 
Béziers Méditerranée
 

MET DE VOETJES IN HET WATER
Verblijf op hotel, aan het strand te Valras-Plage. Ideale vakanties om actief te zijn of uit te rusten, vanaf 62 € per nacht in een twee persoonskamer.

 
 Meer info

Béziers Méditerranée aan zee
 
 
Cap d'Agde Méditerranée
 

ACTIEVE EN ONTSPANNEN VAKANTIES
Zee, strand, sport en recreatieve activiteiten, patrimonium en cultuur wachten op uw komst tussen Cap d'agde, Pézenas, Portiragnes en Vias ! Niet te vergeten onze leuke ideeën voor campings.

 
 Goede aanbiedingen

Video
 
 
Logis
 

EEN ONTPANNEN WEEKEND, ONDER VRIENDEN, AAN ZEE ?
De Logis de France van de Hérault bieden u een perfekt "uitval basis". Ontdek de kust, spring in het water en paddle, en laat het smaken met het proeven van zeevruchten of wijnen van de Languedoc.

 
 Video

Uw Logis de France kiezen
 
 
Aeroport
 

LOW COST VLUCHTEN   
Vanuit Brussel-Charleroi naar Béziers Cap d'Agde met Ryanair.

 
 en savoir +
 
 
Enquete
 
 
Hérault Tourisme

Copyright :  Hérault Tourisme, Agence de Développement Touristique du Département de l'Hérault, Offices de Tourisme de Béziers Méditerranée, Frontignan, Marseillan, Cap d'Agde Méditerranée, Palavas les Flots, Logis, O. Leleu, Camping Méditerranée Plage D. Cavailles, H. Comte, Hôtel de la mer, Aléthéia, R. Domergue.