FERIE I LANGEDOC VED MIDDELHAVET

Ferie i Langedoc ved Middelhavet

Middelhavet, Midi-kanalen og vinmarkerne i Languedoc

Mellem vinmarkerne og Middelhavet kombinerer Languedoc alle glæderne ved at holde ferie. De skønne sandstrande indbyder til badning, afslapning og vandsportsaktiviteter, og ikke langt fra Middelhavet inviteres du, af vinbonden, på vinsmagning og en vandretur i vinmarkerne.
Velkommen til Languedoc

Vinferie

I Languedoc vrimler det med vingårde og vinmarker, som har formet landskabet i århundreder. Nyd de mange muligheder for store smagsoplevelser og spændende møder med passionerede vinavlere. Læs mere her.
Vinferie i Languedoc
Pezenas

Lokalprodukter og kulturarv omkring Pézenas

Er du til smukke byer med autentiske markeder badet i Languedocs sol, skal du bestemt lægge vejen forbi Pézenas, knap 30 minutters kørsel fra Cap d’Agde. Læs mere her.

Béziers ved Middelhavet er ægte Art de vivre

Omgivet af vinmarker blot få kilometer fra Béziers, ligger Domaine de Ribaute i en privat middelalderlandsby med eget slot. Fra 170 Euro/nat for 2 personer inkl. morgenmad.
Mere information.
Beziers
Thau Kysten

Afslapning og velvære

Med en skøn beliggenhed i hjertet af en pinjeskov og med udsigt over Thau-kystsøen, byder det trestjernede Ibis-hotel, der har eget spa- og wellnesscenter, på afslapning og velvære fra 60 Euro/person. Læs mere her.
Sète

Sète, Languedocs Venedig

Beliggende mellem Middelhavet og Thau-kystsøen kombinerer havnebyen Sète byens maritime traditioner, kulturelle rigdomme og smagfulde gastronomi med badelivets mange glæder.
Oplev den smukke by fra vandet på en kajaktur igennem byens kanaler fra 15 Euro.
Læs mere her.
Montpellier

Flyv direkte til Montpellier fra København

Du kan nemt komme til Languedoc ved Middelhavet. Flyv direkte til Montpellier fra Kastrup Lufthavn, enten med Norwegian, der flyver til Montpellier helt frem til Oktober, eller med SAS i sommerperioden fra juni til august.
*Konkurrencen bliver afholdt af Hérault Tourisme,og er hverken sponsoreret
eller administeret af Atout France.

Copyright: Hérault Tourisme, Agence de Développement Touristique du Département de l’Hérault, Offices de Tourisme de Béziers Méditerranée, Sète, Archipel de Thau, Océanides Réceptif, H. Comte, Domaine de Ribaute, C. Cruells, Hôtel Ibis, Ville de Montpellier.