Besøg Herault Languedoc

FERIE VED MIDDELHAVET I LANGUEDOC

Middelhavet, Camarguen, Cap d’Agde, Sète, Béziers, Midi-kanalen, Montpellier…

Languedoc’s strande indbyder året rundt til afslapning, vandsportsaktiviteter eller en tur i bølgerne under en gnistrende blå himmel. Ikke langt fra Middelhavet slår en vinbonde dørene op og inviterer på vinsmagning. De mange vandreruter leder dig gennem Languedoc’s flotte landskaber og rige kulturarv i en altid velbevaret natur.

Planlæg dit ophold i Languedoc på www.destination-languedoc.dk
Naturferie ved vandet

GODE TILBUD PÅ NATURFERIE VED VANDET

Afslappende eller intens ferie til fordelagtige priser mellem Cap d’Agde, Vias, Portiragnes og Pézenas under sydens sol og blot et stenkast fra Middelhavet. Skynd dig at reservere.
Book her
Palavas-les-Flots

PALAVAS-LES-FLOTS MELLEM MIDDELHAVET OG CAMARGUEN

Hold en uforglemmelig ferie i denne lille fiskerlandsby. Her holdes traditionerne i hævd langs de fine, brede sandstrande og kystsøer med lyserøde flamingoer.

EN HYTTE VED DET BLÅ MIDDELHAV, TÆT PÅ MIDI-KANALEN

Velkommen til Sérignan - Campingpladsen her er det perfekte udgangspunkt for at udforske kyststrækningen og Midi-kanalen, som begge er rige på historie og imponerende landskaber. Hytte 4-6 pers. fra 238 EUR/uge.
Mere information
Midi-kanalen
Sete og Thau øen

SÈTE OG THAU-KYSTSØEN

Området omkring Thau-kysts øen er som skabt til at holde ferie: Middelhavet til vandsportsaktiviteter og en dukkert, naturområder til cykel- eller gåture, spa og kurbade til velvære for krop og sjæl, skaldyr og vin til fryd for ganen.
Mere information
Campingferie

CAMPINGFERIE VED HAVET I MARSEILLE

Afslappende ferie på en femstjernet campingplads beliggende ud til vandet mellem Middelhavet, Midi-kanalen og Thau-kystsøen. Hytte til 4 pers. fra 350 EUR/uge.
Mere information

TILBUD PÅ CAMPINGFERIE I FRONTIGNAN

Frontignan er indbegrebet af natur og fritidsaktiviteter. Benyt tilbuddet og få -20% på din campingferie, lige ud til vandet.
Mere information
Frontignan
Montpellier

DIREKTE FLY TIL MONTPELLIER

Med sin 1.000 årige historie tager Montpellier sine besøgende med på en kulturel rejse uden sidestykke. Fra april måned kan man flyve direkte fra Københavns Lufthavn til Montpellier med Norwegian (april til oktober) og SAS (juli og august).
herault copyright
Copyright: Hérault Tourisme, Agence de Développement Touristique du Département de l'Hérault,Offices de Tourisme de Béziers Méditerranée, Cap d'Agde Méditerranée, Sète, Marseillan, Frontignan, Plavas les Flots, Groupe Les Méditerranées, Camping Beach Garden, H. Comte, S. Durand Keller, M. Ginot, Gregoire, O. Leleu.