Klik her hvis du ikke kan laese denne mail

Hérault Tourisme
Hérault Languedoc
 

VAKANTIE AAN DE MIDDELLANDSE ZEE, TUSSEN DE CAMARGUE EN LANGUEDOC

De Middellandse Zee en de stranden van de Languedoc hebben alles voor een ontspannen vakantie met het gezin: zon, zee en activiteiten op het water onder een strakblauwe hemel. In de directe omgeving liggen Montpellier, de Camargue, Nîmes, de Pont du Gard en de wijngaarden van de Languedoc al op je te wachten.

Vanaf Amsterdam en Rotterdam gaan wekelijks tot 6 vluchten naar Montpellier.

 
Bezienswaardigheden Producten uit de Languedoc
 
 
Montpellier
 

GENIET VAN EEN WEEKEND VAN MONTPELLIER
Op zoek naar een leuke citytrip, natuur, iets gedurfds of gewoon een gezellig weekend weg? Laat je verrassen door mediterraans Montpellier.

 
 Meer info

Montpellier
 
 
Cap d'Agde
 

CAP D'AGDE MÉDITERRANÉE IS GENIETEN!
Hier vermaak je zonder meer, met de zee, watersportactiviteiten, attractieparken en de vele sportmogelijkheden. Maar ook: wandelingen door de wijngaarden, uitstapjes en erfgoed.

 
 Laes mere

Cap d'Agde
 
 
Tour de France
 

DE TOUR DE FRANCE IN NIMES!
Van 22 tot en met 24 juli 2019 gaat de 106e editie van de Tour de France door Nîmes. De Romeinse stad is het decor van één etappe en de renners houden hier een rustdag.


 Mere information

Nimes
 
 
Grande Motte
 

GEZINSVAKANTIE IN LA GRANDE MOTTE
Geniet van de mediterraanse art de vivre en de vele activiteiten: suppen, jetskiën, catamaranzeillen, klimparken en fietsen. Voor een onvergetelijke vakantie met het hele gezin.

 
 Meer info

La Grande Motte
 
 
Grau du Roi
 

ZOMER IN LE GRAU DU ROI PORT CAMARGUE
In Le Grau du Roi gebeurt het, ook op het water! Hier vind je tal van watersportactiviteiten voor een flinke dosis spanning, sensatie en plezier.

 
 Bekijk de video

Grau du Roi
 
 
Montpellier
 

MONTPELLIER IN DE SPOTLIGHT
Profiteer van dit unieke aanbod voor een verblijf in een driesterrenhotel of appartementencomplex en ontdek mediterraans Montpellier! Vanaf € 50 p.p.

 
 Meer info

Vakantie in de Languedoc
 
 
Montpellier
 

Rechtstreekse vluchten met Transavia van Rotterdam naar Montpellier.

Rechtstreekse vluchten met KLM van Amsterdam naar Montpellier.

 
Transavia

 


 
 
 
Hérault Tourisme

Copyright :  Hérault Tourisme, Agence de Développement Touristique du Département de l'Hérault,Offices de Tourisme de Béziers Méditerranée, Cap d'Agde Méditerranée, Sète, Marseillan, Frontignan, Plavas les Flots, Groupe Les Méditerranées, Camping Beach Garden, H. Comte, S. Durand Keller, M. Ginot, Gregoire, O. Leleu.

I henhold til fransk lov om databeskyttelse har du ret til at se, ændre og slette dine personlige oplysninger hos Hérault Tourisme. Du kan anmode om dette ved at sende en mail til rgpd@herault-tourisme.com.
Her kan du læse mere om vores persondatapolitik. 
Ønsker du ikke længere at modtage dette nyhedsbrev: klik her