Klik her hvis du ikke kan laese denne mail

Hérault Tourisme
Hérault Languedoc
 

FERIE VED MIDDELHAVET,
MELLEM CAMARGUEN OG LANGUEDOC!

Middelhavet og de dejlige strande i Languedoc indbyder hele familien til afslapning, vandsportsaktiviteter og en tur i bølgerne under en gnistrende blå himmel. Ikke langt fra Middelhavet kan du opleve Montpellier, naturområdet Camarguen, Nîmes, den romerske akvædukt Pont du Gard, og ikke mindst Languedoc's skønne vinmarker!

Op til 7 ugentlige flyvninger fra København til Montpellier i sommerperioden. Velkommen til Languedoc og Camarguen!

 
12 steder du absolut bor opleve Ferieophold
 
 
Vinferie
 

VIND ET FERIEOPHOLD I LANGUEDOC
Med en fantastisk beliggenhed mellem Middelhav og bjerge er Languedoc en skøn feriedestination med sine lange, fine sandstrande, imponerende seværdigheder, sit autentiske bagland, sin gastronomi og sydfranske Art de vivre.

 
 Konkurrencen

Se videoen
 
 
Montpellier
 

NYD EN WEEKEND I MONTPELLIER VED MIDDELHAVET
Har du lyst til byferie, skøn natur, originale oplevelser eller blot til dejlige stunder i godt selskab, så lad dig opsluge af middelhavsstemningen i Montpellier.

 
 Laes mere

Montpellier
 
 
Cap d'Agde
 

CAP D'AGDE VED MIDDELHAVET: REN LIVSGLÆDE
Middelhav, vandsportsaktiviteter, forlystelsesparker, sport... Her får du med garanti rørt lattermusklerne! Tag på gåture i vinmarkerne, eller oplev de lokale natur- og kulturskatte.


 Mere information

Cap d'Agde
 
 
Grande Motte
 

WELLNESS-OPHOLD I LA GRANDE MOTTE
Tag en pause fra hverdagen og forkæl dig selv med et wellness-ophold med udsigt over Middelhavet. Fra 367,5€/person med halvpension og 4 behandlinger om dagen.

 
 mere information

La Grande Motte
 
 
Grau du Roi
 

SOMMER I GRAU DU ROI PORT CAMARGUE
I Grau du Roi er det også på vandet, det foregår! Vandsportsaktiviteterne giver rige muligheder for en god portion sanseindtryk, adrenalin og glæde.

 
 Se videoen

Grau du Roi
 
 
Montpellier
 

Direkte fly fra København til Montpellier med Norwegian (april til oktober)

Direkte fly fra København til Montpellier med SAS (juni til august)

 
Norwegian

 


sas

 
 
Enquete
 
 
Hérault Tourisme

Copyright :  Hérault Tourisme, Agence de Développement Touristique du Département de l'Hérault,Offices de Tourisme de Béziers Méditerranée, Cap d'Agde Méditerranée, Sète, Marseillan, Frontignan, Plavas les Flots, Groupe Les Méditerranées, Camping Beach Garden, H. Comte, S. Durand Keller, M. Ginot, Gregoire, O. Leleu.

I henhold til fransk lov om databeskyttelse har du ret til at se, ændre og slette dine personlige oplysninger hos Hérault Tourisme. Du kan anmode om dette ved at sende en mail til rgpd@herault-tourisme.com.
Her kan du læse mere om vores persondatapolitik. 
Ønsker du ikke længere at modtage dette nyhedsbrev: klik her